Grilovaný hermelín se Žhavou třešní

Suroviny:

1 hermelín
2 lžíce hrubozrnné hořčice hořčice
2 červené cibule
5 lžic omáčky Žhavá třešeň
hrst sušených brusinek
olej
2 lžíce hnědého cukru
půl skleničky piva
sůl

Postup:


Olej dáme do pánve a na něm si orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli. Až začne zlátnout přidáme brusinky a cukr. Cukr nám začne karamelizovat a to je čas přilít pivo. Poté přidáme marmeládu (pokud nemáte tu co já, můžete použít brusinkovou a do ní přidat chilli), hořčici, sůl. Necháme 2 minuty provařit.

Hermelín si dáme na alobal a nandáme na něj cibuli i s omáčkou. Zabalíme vše do alobalu a dáme na gril asi na 10 minut.

Mezitím si opečeme toasty a opereme polníček.
Po 10 minutách hermelín vyndáme a můžeme servírovat.

Dobrou chuť 😋